ЯК ОПЛАТИТИ НА РАХУНОК IBAN?

Щоб відповісти на це питання, ми і написали цю статтю, в якій збираємося розвіяти загадковість і всі міфи про IBAN, тому що платити на рахунок не складніше, ніж на картку, але надійніше і безпечніше.

АЛГОРИТМ ОПЛАТИ ДЛЯ ВСІХ БАНКІВ ПОХОЖ

iban-kod.jpg
  1. Інтернет-банкінг (це може бути, як ваш мобільний додаток, так і сайт вашого банку на ПК. Також можна оплатити через термінал або касу банку).
  2. Реквізити для оплати, а саме: IBAN рахунок,  ІПН та найменування ФОП.
  3. Щоб розпочати переказ коштів у всіх інтернет-банках, слід шукати кнопки «Перекази», або «Платежі», або «Інші платежі». Також можливі додаткові кнопки "За реквізитами", "На рахунок IBAN", або "На рахунок іншого банку".
  4. Після чого ви повинні ввести у поля всі необхідні дані, які описані в пункті 2, ввести суму та у призначенні платежу написати номер свого замовлення у форматі «Замовлення 00000».

І це все, оплату успішно відправлено. 

ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ОПЛАТИ НА РАХУНОК IBAN З ПОПУЛЯРНИХ БАНКІВ



PrivatBank
Для оплати на рахунок IBAN натискаєте кнопку «Платежі», після чого пролистайте вниз і виберіть «За реквізитами», вставте туди номер рахунку та заповніть усі дані в наступному вікні.

monobank

Для оплати на рахунок IBAN натисніть «Інші платежі», виберіть «Платіж по IBAN», введіть IBAN, натисніть «Створити платіж» та заповніть усі поля.

UKRSIBBANK_logo_new.jpg
Для оплати на рахунок IBAN виберіть рахунок, з якого хочете переказати кошти, натисніть «Перевести» та виберіть «На рахунок в іншому банку», введіть IBAN одержувача, всі необхідні дані та суму переказу.


oshchadbank
Виберіть «Платежі» в головному меню, натисніть «Платежі на довільні реквізити», після чого виберіть «На IBAN з карткового рахунку» або «На IBAN з поточного рахунку», натисніть зірочку у правому верхньому кутку та виберіть «Створити шаблон» або «Створити» періодичний платіж» та заповніть всі поля.

RaiffeisenBankInternational.jpg
Для оплати на рахунок IBAN натисніть «Платежі», виберіть «За реквізитами», введіть IBAN, натисніть «Створити платіж» та заповніть усі поля.

альфа
Для оплати на рахунок IBAN натисніть «Платежі», виберіть «За реквізитами», введіть IBAN, натисніть «Створити платіж» та заповніть усі поля.


PUMB
Для оплати на рахунок IBAN натисніть "Переклади", далі в меню "Створити переказ", далі виберіть "На рахунок" та введіть IBAN, натисніть "Підтвердити" та заповніть всі поля.

Може зацікавити

інші статті

Потрібна допомога?

Залиште свій номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Підберемо найбільш оптимальне рішення для очищення води.
Ви можете зв'язатися з менеджером по телефону:

Спасибі, заявка прийнята, чекайте дзвінка менеджера. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом. (В робочі дні з 9.00 до 18.00)

Купити в 1 клік

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом (в робочі дні з 9.00 до 18.00) для підтвердження замовлення. Будемо раді звертатися до Вас по імені, для цього вкажіть ваші дані.

Ваш номер не є користувачем монобанк. Будь ласка, введіть дійсний номер

Список порівнянь

    Повідомити про наявність

    Вкажіть ел.адресу для отримання повідомлення про наявність товару

    Спасибо Ваша заявка принята! Вы получите уведомление как только товар будет в наличии